Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Apple iPhone 8 imaće ekran od ivice do ivice?

Ako je verovati najnovijim informacijama s kineske društvene mreže Weibo, sledeća generacija Apple-ovog iPhone-a, koja na red za službeno predstavljanje inače dolazi na jesen, mogla bi napokon zaista da bude prekretnica u dizajnu.


Prema saznanjima izvesnog cinkera, iPhone 8 (ili kako će se već zvati), trebao bi da sadrži ekran od ivice do ivice, otprilike kako je prikazano na priloženoj ilustraciji. Uređaj bi trebao da meri 137,4 x 67,5 milimetara, a čitač otisaka prstiju bi se trebao smestiti ispod ekrana, što bi otprilike odgovarali kućištu sadašnjeg iPhone-a 7. Ove godine bi i osnovni model trebao da ima dvostruku kameru, ali ovoga puta jednu ispod druge.

Videli smo da Apple zadnje tri godine forsira jedan te isti dizajn, koji je sada već poprilično zastareo, ali to njegovim kupcima očito ne smeta, budući da prodaja ide po planu. Štaviše, danas je objavljeno da Apple trenutno raspolaže sa čak 246 milijardi dolara gotovine.

Ako se na kraju zaista dogodi ovakva radikalna promena u dizajnu, ne treba sumnjati da će se iPhone prodavati još bolje, te da će Apple-ova zaliha gotovine dodatno narasti.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.