Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Apple iPhone SE 2 u pripremi?

Početkom juna u kalifornijskom San Joseu održava se tradicionalna Apple-ova developerska konferencija WWDC, na kojoj Apple predstavlja nove proizvode.


Osim što se očekuju nove verzije iOS-a i macOS-a, oko mogućeg hardvera koji će se pojaviti do sada nije bilo značajnijih informacija.

Ali, sada je francuski portal Consomac otkrio kako je Apple ruskom regulatornom telu Eurasian Economic Commission (EEC) predao na odobrenje čak 11 novih varijanti iOS uređaja, i to pod šiframa za koje se može zaključiti da predstavljaju modele novog iPhone-a SE 2. Naime, naslednici iPhone-a X nisu predviđeni da dospeju u prodavnice pre jeseni, novi iPad već je predstavljen, pa je jedino logično da bi Apple sada mogao osvežiti liniju manjih telefona.

Dosadašnji uspešni uređaji u ovom obliku, iPhone-i 5S i SE i dalje imaju svoje pobornike, većinom one koji se ne žele privikavati na sve veće ekrane, pa se čini kako bi ih Apple uskoro mogao obradovati sa novim 4-inčnim modelom i nešto modernijim karakteristikama. iPhone SE, naime, predstavljen je još 2016. godine i od tada je, prošle godine, dobio samo nadogradnju kapaciteta na 64 i 128 GB.

Sudeći prema svim dostupnim informacijama iPhone SE 2 mogao bi imati staklenu zadnju stranu i tako omogućiti bežično punjenje, ali OLED zaslon, "notch", Face ID i ostale novitete najnovije linije za sada još ne. Uređaj bi trebao da ostane u manje-više istom kućištu sa Home dugmetom, imati ekran iste veličine kao i do sada, a trebao bi ga pokretati A10 Fusion SoC poznat iz iPhone-a 7.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.