Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Apple iPhone X stiže tek u januaru?

Loše vesti za sve koji jedva čekaju da svojih lako zarađenih 1400 evra izbace iz džepa za nadolazeći iPhone X.


Jedan od najpouzdanijih analitičara kad je Apple u pitanju, Ming Chi Kuo, objavio je da bi početak prodaje najskupljeg iPhone-a ikad mogao da kasni, odnosno da bi prve dostupne količine mogle biti vrlo ograničene.

Prema njegovim rečima koje prenosi MacRumors, Apple je upao u ozbiljne probleme kad je u pitanju proizvodnja novih 3D kamera za prepoznavanje lica, koja je zamenila dosadašnji Touch ID. Ovo bi navodno moglo da uzrokuje značajno kaskanje proizvodnje i isporuke novog iPhone-a X, a situacija bi se navodno mogla popraviti početkom sledeće godine. Tada bi spomenute kamere mogle da budu proizvedene u dovoljnim količinama, što znači da bi se prodaja tek tada trebala zahuktati.

Hoće li se Kuove prognoze ostvariti, videćemo početkom sledećeg meseca kad krene prodaja. Ako je bio u pravu, doći će do nestašice i mogle bi se stvarati liste čekanja. Ako i pored njih nekim čudom uspete kupiti svoj primerak, možda će ga biti najpametnije staviti u oglasnik, jer ćete za taj iznos početkom sledeće godine moći kupiti dva ili tri komada.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.