Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Apple iPhone Xs i iPhone Xs Max rastavljeni u delove

Dok datum početka prodaje novog iPhone-a Xs i iPhone-a Xs Max kod nas još uvek nije poznat, na većim tržištima je već dostupan. Tako su znatiželjnici već došli u posed pojedinih primeraka ovih uređaja, a među njima i iFixit, poznat po rastavljanju svih vrsta uređaja.


Tako sada možemo videti kako izgledaju delovi novih iPhone-a, a saznali smo i tačan kapacitet baterije. Apple karakteristike baterije uvek izriče u satima ili danima, što nam baš i ne daje jasnu sliku, jer je potrošnja individualnog karaktera.

Tako je iFixit saznao da baterija manjeg iPhone-a Xs ima kapacitet od 2658 mAh, dok veći iPhone Xs Max raspolaže sa 3174 mAh.

Što se ostalih detalja tiče, novi iPhone dolazi sa još boljom zaštitom od prodiranja vode i prašine, ali je zato teže odvojiti ekran od ostatka kućišta, što može imati fatalne posledice ako se prilikom odvajanja ne pripazi.

Ukupno gledajući, oba nova iPhone-a imaju relativno dobru ocenu popravljivosti 6/10, i to zahvaljujući činjenici što je sklapanje fokusirano na šrafove više nego lepak kao kod nekih drugih uređaja. S druge strane, ako slučajno razbijete zadnje staklo, velik broj komponenti će morati da bude odstranjen i kasnije vraćen, što će serviserima zadavati glavobolje, ali će vam to zato dobro naplatiti.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.