Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Apple iPhone XS Max telefon sa najboljim ekranom?

Ako ste spremni da izdvojite oko 1200 evra, za novi mobilni telefon, Apple iPhone XS Max, možda nećete imati najjači signal na tržištu, ali ono što sigurno hoćete je – najbolji ekran.


Naime, juče je najveći autoritet po pitanju testiranja i ocenjivanja ekrana, DisplayMate, objavio kako novi iPhone XS Max ima najbolji ekran na tržištu.

Rezultat je to njihovog testiranja, koje je pokazalo da je Samsung još jednom uspeo da proizvede bolji ekran za svog najvećeg konkurenta nego za sebe. Tako je iPhone XS Max titulu uređaja s najboljim zaslonom preuzeo od Samsung-a Galaxy Note 9, koji ju je nosio nešto više od mesec dana.

Izveštaj DisplayMate-a govori kako zaslon iPhone-a XS Max briljira u preciznosti boja, ali i sjajnosti, koja daje izvrsne rezultate i pod izravnim udarom sunca, sa najvećim rezultatom od čak 725 nita.

Do kada će iPhone XS Max držati ovaj rekord, možemo samo nagađati, ali s obzirom na učestalost dolaska na tržište sve boljih i boljih ekrana, zadržavanje titule najboljeg kod samo jednog uređaja ni ne može trajati dugo. Pretpostavljamo da će ga vrlo brzo prestići Samsung Galaxy S10, a ne treba sumnjati ni da će se Huawei potruditi ugraditi što bolji ekran u svoj Mate 20 Pro, koji stiže za manje od mesec dana.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI


SANZAJ VIŠE O PORTALU
Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail office@kupimobilni.com.
Copyright © 2007-19 kupiMobilni.com. All rights reserved.