Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Apple iPhoneXS i XS Max telefoni se bolje prodaju od prethodnih modela?

Ako ste pomislili da se novi Apple iPhone neće dobro prodavati zato što je skup, onda ste se prevarili. Prodaje se, i to još bolje nego prethodnik.


Ako je verovati istraživanju kompanije Flurry Analytics, dvojac iPhone XS i iPhone XS Max prodaju se bolje od prošlogodišnjeg trojca iPhone X, iPhone 8 i iPhone 8 Plus, a to znači da kad uskoro krene prodaja iPhone-a XR, koji će stići taman pred prazničnu sezonu, Apple može očekivati nove rekordne rezultate.

Flurry Analytics svoje istraživanje temelji na učestalosti korišćenja određenih aplikacija iz App Store-a, a za prodaju najnovijeg Apple-ovog dvojca kaže da je Apple-u već sada osigurao 7% veće prihode nego što je to slučaj bio prošle godine. Možda se ovde ne radi o reprezentativnom uzorku, ali u ovom trenutku nemamo preciznijih podataka.

Neki drugi analitičari su isto tako već predvideli da bi ova serija iPhone-a trebala da bude uspešnija od prošlogodišnje, i to upravo zbog ponude većeg modela iPhone – XS Max, koji prilično odskače od Apple-ove dosadašnje ponude, i ulazi u svet u kojem je do sada neprikosnoveno vladao Android.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI


SANZAJ VIŠE O PORTALU
Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail office@kupimobilni.com.
Copyright © 2007-19 kupiMobilni.com. All rights reserved.