Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Apple sprema tri nova iPhone-a

Pre nekoliko dana su se na Internetu pojavili prvi renderi novih iPhone mobilnih telefona uz komentar da su ružni, primarno zbog nezgrapno izbočenog velikog kvadratnog prostora za trostruku kameru i blic.


U međuvremenu razni su izvori potvrdili kako bi ovogodišnji iPhone-i zaista mogli tako da izgledaju, ali, nasreću, ne svi. Apple bi, prema najsvežijim informacijama, na jesen trebao ponovno da predstavi tri modela iPhone-a, što bi značilo da će XS, XS Max i XR dobiti direktne naslednike. Ovogodišnji nasljednik modela XS trebao bi da ostane na dve zadnje kamere i blicu postavljenima isto kao i do sada. Nova iteracija jeftinijeg, XR, modela, dobiće drugu kameru pa će nazad izgledati gotovo jednako kao i XS linija.

Dijagonale ekrana na svim će modelima ostati iste kao i do sada, a notch će na svima biti donekle smanjen.

Jedina "rugoba" među iPhone-ima biće, verovatno, najveći i najskuplji model, naslednik prošlogodišnjeg XS Max-a. On će jedini, kako sada stvari stoje, dobiti ogromnu kvadratnu izbočinu za trostruku zadnju kameru. Dobro upućeni izvori iz industrije kažu da bi te tri kamere trebale proširiti mogućnosti snimanja jer će imati raspon od ultraširokog ugla, preko 2x pa sve do 3x optičkog zuma.

Trostruki sistem kamera trebao bi, osim zumiranja, novim iPhone-ima omogućiti i bolji "osećaj" za 3D prostor za napredno i preciznije korištenje AR aplikacija, kao i unapređene mogućnosti snimanja fotografija i videa u uslovima slabijeg osvetljenja.

Kad je reč o modelu XR, njegova ovogodišnja verzija bi mogla da bude poslednja u kojoj će Apple na jednom iPhoneu nuditi LCD ekran. Od 2020. godine na dalje Apple bi trebao, po ovim informacijama, proizvoditi samo telefone sa OLED ekranima.


Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI


SANZAJ VIŠE O PORTALU
Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail office@kupimobilni.com.
Copyright © 2007-19 kupiMobilni.com. All rights reserved.