Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Apple Watch u prvom danu prodat u milion primeraka

Samo u SAD tokom prvog dana prodaje Apple je prodao milion pametnih satova!


Sve što se potpiše Apple logom prodaje se kao alva - Apple Watch je dokaz za to!

Apple Watch premijerno je prikazan 9. septembra, da bi na tržište stigao početkom aprila, ali samo u odabranim zemljama. Naručivanje je počelo 10. aprila i Apple Watch može se naručiti u nekoliko verzija, po različitim cenama.

Prvi testovi Apple Watcha nisu išli na ruku kompaniji, ali to nije omelo najvredniju kompaniju na svetu da prvog dana, prema sopstvenim procenama, samo u SAD proda čak milion komada tog pametnog uređaja! Tačnije, brojka je oko 960.000, ali i to je neverovatna cifra, s obzirom na to koliko se već pametnih satova prodaje na tržištu.

Apple Watch se od 10. aprila prodaje još u Kanadi, Australiji, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Francuskoj, Japanu, Kini i Hong Kongu, pa se veruje da je cifra blizu dva miliona prodatih komada, jer su korisnici ponovo čekali isprad prodavnica kako bi preuzeli i naručili Apple Watch, iako je Apple rekao da za tim nema potrebe.

Apple Watch nije dobilo svih milion kupaca u SAD, jer su predviđene količine rasprodate za samo šest sati, a ostali korisnici dobiće svoj sat u narednih nekoliko nedelja, piše GSMArena.

Izvor: mondo


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.