Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Budžetski LG K12+ biće predstavljen u Barseloni

Kompanija LG je objavila da će G8 ThinQ model stići sa ToF prednjom kamerom, tokom MWC 2019 događaja. Izgleda da pomenuti model neće biti jedini koji će biti predstavljen u Barseloni. Očekuje se i budžetski LG K12+ telefon.


Prema glasinama, LG K12+ će biti telefon iz donjeg segmenta tržišta, a imaće Helio P22 čipset, HD+ ekran sa odnosom stranica od 18:9 i neće imati izrez u ekranu. S obzirom na to da je DPI 280, očekuje se da će dijagonala dipleja biti oko 5.8 inča. MediaTek čipset je uparen sa 3GB RAM-a, dok će operativni sistem biti Android 8.1 Oreo.

Prošle godine, LG K11+ je stigao sa 32GB skladišnog prostora, tako da bi njegov naslednik mogao imati isti kapacitet. Takođe, očekuje se i senzor otiska prsta na poleđini, kao i neke Android-bazirane funkcije otključavanja preko crta lica, koje veliki broj pristupačnih telefona sada implementira.


Izvor: balkanandroid


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI


SANZAJ VIŠE O PORTALU
Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail office@kupimobilni.com.
Copyright © 2007-19 kupiMobilni.com. All rights reserved.