Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Caviar Samsung Galaxy Note9 Fine Gold sadrži kilogram zlata!

Caviar je predstavio još jedan luksuzni mobilni telefon Samsung Galaxy Note9 Fine Gold. Telefon je specifičan po tome što mu se zadnja strana sastoji od jednog kilograma 24-karatnog zlata.


Kako ni u jednom trenutku ne bi bilo nejasno što se to tačno nalazi na zadnjoj strani uređaja Caviar je dodao i par posebnih oznaka koje su ionako prisutan kič podigle na još viši nivo. Naime, ispod skenera otiska prsta ugraviran je poveći natpis “Fine Gold 999,9„ kako bi svima bilo jasno o kojoj se čistoći zlata radi.

Dodatno, dodan je i natpis „NET WT 1000g“ kako bi takođe bilo odmah jasno da na svom uređaju nemate tek malu pozlatu, već čitav kilogram zlata. Za kraj, pri samom dnu ugraviran je i naziv kompanije – Caviar.

Što se tehničke strane uređaja tiče, Caviar nije radio dodatne intervencije, odnosno isti je kao i svaki drugi standardni Galaxy Note9 koji se nalazi u prodavnicama. Cena zlatnog Galaxy Notea9 je oko 50.000 evra u slučaju da kupujete 128-gigabajtni model, za 512-gigabajtni potrebno je izdvojiti oko 1.000 evra više.

Izvor: balkan android


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.