Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Crveni iPhone 7 dolazi u martu

Zadnjih meseci se dosta pisalo o novim iPad-ima koje bi Apple trebao da predstavi u martu 2017. Podsetimo, 9,7“ iPad s A9 SoC-om postaće deo donjeg segmenta Apple-ove ponude, dok će sredinu i sam vrh držati 10,5“ i 12,9 Pro modeli s A10X čipovima.


Prema saznanjima internet stranice Macotakara na martovskom događaju Apple neće predstaviti samo nove iPad-e, već nam stižu i dva novo-stara iPhone-a. Jedan od njih je prošlogodišnja sedmica koja će dobiti dodatnu boju – crvenu, kojom Apple označava uređaje iz projekta RED.

Za ljubitelje manjih ekrana, tj. za kupce iPhone-a SE Apple sprema takođe manju nadogradnju – povećanje data prostora. Trenutno su u ponudi modeli sa 16 GB i 64 GB interne memorije, a od marta bi trebao da im se pridruži i model sa 128 GB interne memorije.

Za sada nije poznato hoće li 128-gigabajtni iPhone SE biti dodatak ranijem dvojcu ili je Apple konačno u 2017. godini odlučio prestati da nudi 16-gigabajtni model kao što je to učinio prošle godine i s iPhone-om 7. Budući da se kod "novog" iPhone-a SE spominje samo nadogradnja data prostora ne očekuje se da će Apple ići u dodatne nadogradnje SE modela tokom 2017.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.