Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

FreedomPop nudi uz kupljen telefon besplatnu tarifu zauvek!

Verovatno već od ranije znate za neobičnog britanskog teleoperatera FreedomPop, koji nezahtevnim korisnicima na teritoriji Britanije i Španije nudi osnovnu mobilnu tarifu potpuno besplatno.


Ona uključuje 200 minuta razgovora, 200 megabajta data saobraćaja i 200 SMS poruka, a u Španiji i besplatno neograničeno korištenje WhatsApp-a.

Sada je FreedomPop organizovao još jednu prilično neverovatnu akciju. U njoj se za samo 59 funti (oko 8.500 dinara) nudi telefon pod njihovom markom, FreedomPop V7. Kupovinom ovog (dual SIM!) telefona postaje se korisnikom njihove besplatne tarife – zauvek. Iako ovaj telefon ne nudi fenomenalne specifikacije (Android 6.0 Marshmallow, četverojezgreni Snapdragon 210, 1 GB radne memorije, 16 GB interne memorije, ekran od 5 inča rezolucije 1280x720 točaka, kamera od 13 megapiksela i baterija od 2100 mAh), biće verovatno dovoljan mnogim prosečnim korisnicima.

Još kad znamo da se u njega može staviti i dodatna SIM kartica sa tarifom drugog operatera koja možda nudi veći paket usluga, ovakvu ponudu mnogi bi mogli vrlo dobro iskoristiti.

Nažalost, FreedomPop V7 sada je dostupan tek u UK i Španiji, ali ovaj operater navodno ima plan da se uskoro proširi na mnogo više zemalja.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.