Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

HTC Desire 12s službeno predstavljen

Kompanija HTC je predstavila svoj najnoviji mobilni telefon HTC Desire 12s, kojeg krasi isti dizajn jezik kao U12 Life model. Zvanični sajt ne pominje korišćenje stakla kao materijala, pa je pretpostavka da koristi matiranu plastiku sa odsjajem.


Prednju stranu HTC Desire 12s modela čini 5.7-inčni HD+ displej (1440 x 720p) sa 18:9 odnosom stranica. Telefon nema izrez u ekranu, a sudeći prema renderima, okviri sa strane su prilično tanki, dok su gornji i donji okvir pristojni za telefon iz donjeg segmenta.

Telefon pokreće Snapdragon 435 čipset, uparen sa 3GB RAM-a i 32GB skladišnog prostora, a tu je i 4GB/64GB varijanta. Prisutan je microSD slot u oba slučaja. Na poleđini se nalazi 13MP kamera (f/2.0) sa LED blicem, dok je s prednje strane smešten 13MP f/2.2 senzor. Na poleđini se nalazi i senzor otiska prsta.

Desire 12s koristi 3075mAh bateriju i Android 8.1 Oreo operativni sistem. Telefon je debitovao u Tajvanu, a za sada nema informacija o toma kada će biti objavljen na drugim tržištima.


Izvor: balkanandroid


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI


SANZAJ VIŠE O PORTALU
Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail office@kupimobilni.com.
Copyright © 2007-19 kupiMobilni.com. All rights reserved.