Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

HTC U12+ telefon zvanično predstavljen

HTC je zvanično predstavio svoj novi premium telefon – HTC U12+. Kako kaže slogan iz HTC-a, on je veći, odvažniji i bolji nego ikad.


HTC U12+ dolazi u prepoznatljivom dizajnu vrlo nalik njegovim prethodnicima i ima 6-inčni LCD ekran pa nam nije zapravo jasno šta bi mu to Plus u imenu trebalo značiti. Možda kasnije dobijemo kompaktniji model bez Plusa u imenu...

Sada ima četiri kamere, po dve sa svake strane, najmoderniji Snapdragon 845 sa obiljem RAM-a i data memorije, a baterija kapaciteta 3500 mAh takođe ne bi smela da bude problem. Raduje nas podrška za bežično punjenje, a bilo bi lepo da ima i 3.5 mm audio izlaz, mada HTC se ne slaže sa time.

Cenu i tačan datum dolaska na naše tržište još ne znamo, ali iz curenja informacija se moglo videti da će u Kini koštati oko 920 dolara. Hoće li se tako visokom cenom moći nadmetati sa Huawei, Samung i LG mobilnim telefonima, videćemo.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.