Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

HTC U12+ telefon zvanično predstavljen

HTC je zvanično predstavio svoj novi premium telefon – HTC U12+. Kako kaže slogan iz HTC-a, on je veći, odvažniji i bolji nego ikad.


HTC U12+ dolazi u prepoznatljivom dizajnu vrlo nalik njegovim prethodnicima i ima 6-inčni LCD ekran pa nam nije zapravo jasno šta bi mu to Plus u imenu trebalo značiti. Možda kasnije dobijemo kompaktniji model bez Plusa u imenu...

Sada ima četiri kamere, po dve sa svake strane, najmoderniji Snapdragon 845 sa obiljem RAM-a i data memorije, a baterija kapaciteta 3500 mAh takođe ne bi smela da bude problem. Raduje nas podrška za bežično punjenje, a bilo bi lepo da ima i 3.5 mm audio izlaz, mada HTC se ne slaže sa time.

Cenu i tačan datum dolaska na naše tržište još ne znamo, ali iz curenja informacija se moglo videti da će u Kini koštati oko 920 dolara. Hoće li se tako visokom cenom moći nadmetati sa Huawei, Samung i LG mobilnim telefonima, videćemo.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI


Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41

NAJNOVIJI MODELI
DETALJNA PRETRAGA

NEWSLETTER

Nedeljno
Mesečno

SANZAJ VIŠE O PORTALU
Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail office@kupimobilni.com.
Copyright © 2007-14 kupiMobilni.com. All rights reserved.