Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Huawei Enjoy 5 ima bateriju od 4.000mAh

Huawei je na domaćem (kineskom) tržištu predstavio novi smartphone – Enjoy 5 za kojeg se isprva mislilo kako će na tržište stići pod Honor Play 5X nazivom. Ali, kako god se ovaj smartphone na kraju zvao, Huawei je uspeo naći dobar odnos između cene i hardvera zbog čega će Enjoy 5 koštati oko 160 američkih dolara.


Što se samih specifikacija tiče Enjoy 5 dolazi sa 5-inčnim ekranom HD rezolucije 1.280 x 720 piksela, pokreće ga MediaTekov MT6735 SoC i ima 2 GB RAM-a i 16 GB proširive interne memorije. Po potrebi interna memorija se može proširiti za dodatnih 128 GB putem microSD memorijskih kartica.

Jedna od odlika ovog smartphonea je svakako njegova baterija kapaciteta 4.000 mAh, koja bi trebala u stanju pripravnosti izdržati do deset dana, a tokom normalnog korišćenja do dva dana s jednim punjenjem. Pozadinska kamera ima rezoluciju od 13-megapiksela, a prednja rezoluciju od 5-megapiksela. Enjoy 5 ima Dual-SIM te LTE podršku.

Sa softverske strane nalazi se Lollipop 5.1 verzija Android-a na koju je nadodano kompanijin EMUI 3.0 korisnički interfejs. Dimenzije telefona su 143,1 x 71,8 x 9,7 milimetara, a težina prihvatljivih 160 grama.

Kako stvari trenutno stoje, za sada se jedino sa sigurnošću zna kako će Enjoy 5 od 16. oktobra biti dostupan na kineskom tržištu. Hoće li kasnije Enjoy 5 biti moguće kupiti i na ostalim svetskim tržištima za sada se ne zna.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.