Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Huawei Smart Watch 2 je sat, telefon i personalni trener

Huawei je, za IT industriju davne, 2015. godine predstavio prvu generaciju Smart Watch uređaja, koji se mogao kupiti u tri varijante - sve ekskluzivnija do ekskluzivnije - od kože, čelika, prirodnih materijala, safirnog stakla itd.


Na MWC 2017 sajmu upoznaćemo Generaciju 2.0, drugu generaciju Smart Watch uređaja, zasnovanog na Android Wear 2.0 operativnom sistemu i daleko atraktivnijeg izgleda. Prvom generacijom Huawei je ciljao poslovnu klijentelu, drugom će - sve korisnike!

Huawei Smart Watch 2 će biti izrađen u nekoliko boja, od gume i drugih kompozitnih materijala koji su hipoalergijski, a radiće sa vlastitom SIM karticom i podržavaće sve funkcije koje je imao i originalan sat. Ipak, ovo će biti daleko moćniji gedžet, s obzirom na to da će imati rotirajući prsten kao način upravljanja, dva aktivna tastera i softverski više mogućnosti odmah „iz kutije“.

Premijera sata je 26. februara, zajedno sa Huawei P10 i Huawei P10 Plus uređajima.

Izvor: mondo


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.