Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

iOS 11 dostupan za preuzimanje

Apple se priprema za veliku nadogradnju celog svog ekosistema – prvi na redu su mobilni telefoni koji će dobiti ažurirani iOS, a kasnije stiže macOS High Sierra, kao i nova uzdanica, iPhone X.


iOS 11, kako je najavljeno na prošlonedeljnoj prezentaciji, postao dostupan za preuzimanje svim korisnicima uređaja od iPhone-a 5S ili novijih, te iPad-a Air iz 2013. i novijih.

Kao što smo već pisali, na novom iOS-u neće raditi stare 32-bitne aplikacije sve dok ih njihovi developeri ne prebace na 64 bita. Imate li takvih na svom uređaju pre nadogradnje možete proveriti u meniju Settings > General > About > Applications > App Compatibility.

iOS 11 prilagođen je za rad s najnovijom inačicom iPhone-a (X), a na sve postojeće podržane uređaje donosi novosti poput "Ne smetaj me dok vozim" načina rada, novog Control Centera, podrške za proširenu stvarnost, te novi dizajn Apple-ovih aplikacija i pripadajućih im ikona.

Ali, najveći "dobitnici" sa novim će iOS-om biti vlasnici iPad-a. Njima će nadogradnja doneti sasvim novo iskustvo rada – "dock" za aplikacije, prvi pravi menadžer datotekama (Files), napredni multitasking, te unapređene mogućnosti "povuci i spusti" akcija.

Nadogradnja se na iPad-u i iPhone-u radi over-the-air, dakle nije ih potrebno spajati na računar. Pre nadogradnje svakako je preporučljivo napraviti backup celog uređaja putem iTunes-a ili na iCloud.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.