Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

iPhone maske otkrivaju izgled novog telefona

Novi Apple iPhone dolazi tek na jesen, ali na internetu su osvanule fotografije navodnih kalupa za maske iPhone 11 i iPhone 11 Max mobilnih telefona.


Nije prvi puta da vidimo ovaj navodni dizajn budućih iPhone-a sa četvrtastim modulom trostruke kamere na leđima pa ni ovi kalupi za izradu zaštitnih maski baš ne iznenađuju.

Prema do sada raspoloživim informacijama, iPhone 11 ili iPhone XI će imati 6.1-inčni OLED, a veći iPhone 11 Max će imati 6.5-inčni OLED ekran dok će manji naslednik iPhone-a Xr navodno opet imati Liquid Retina LCD panel.

Na leđima će navodno ta trostruka kamera biti sastavljena od 14MP glavne, 10MP telefoto kamere te ToF senzora, koji će osigurati još bolje bokeh efekte, merenje dubine, AR efekte pa i Face ID zadnjom kamerom.

Priča se i o tome kako će novi iPhone-i 2019 imati poseban Underwater Mode, koji će korisnicima omogućiti snimanje pod vodom, a uređaji će naravno, biti opremljeni IP68 sertifikatom.

Iz ovih je kalupa teško iščitati hoće li ih Apple napokon opremiti USB-C konektorima, ali najverovatnije neće, kao što neće imati ni podršku za 5G vezu.


Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI


SANZAJ VIŠE O PORTALU
Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail office@kupimobilni.com.
Copyright © 2007-19 kupiMobilni.com. All rights reserved.