Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Kako osloboditi memoriju na iPhone telefonu?

Ako vam je interna memorija konstantno puna, ovi saveti će vam biti od velike pomoći.


Ukoliko ste planirali da sa svog iPhone telefona uklonite bitne fotografije i ostale fajlove samo kako biste oslobodili internu memoriju, nemojte to da radite!

Pre nego što izbrišete nešto zbog čega ćete se kasnije kajati, pročitajte ove savete koji će vam pomoći da vrlo lako oslobodite internu memoriju. Evo šta treba da uradite:

-Pronađite ono što zauzima najviše prostora na vašem telefonu. U opcijama podešavanja pogledajte koja aplikacija je problematična.

-„Kopajte“ dublje po internoj memoriji. Ovako ćete videti koja aplikacija zauzima najviše prostora, koliko zauzimanju dokumenta i ostali podaci.

-Ukolnite aplikacije koje vam nisu potrebne.

-Oslonite se na preinstalirane aplikacije.

-Nabavite eksternu memoriju. Dostupan je velki broj ekstrnih flash memorija koje se vrlo lako mogu povezati sa telefonom putem Lightning konektora.

-Prebacite fotografije na neki od cloud servisa kao što je Dropbox, Flickr ili neki treći. Veliki broj ovih servisa nudi ogroman cloud prostor potpuno besplatno. Iskoristite to.

-Prijavite se na iTunes Match kako biste strimovali muziku umesto da je čuvate na telefonu.

-Cloud servisi su u ovakvim trenucima najbolji izbor. iCloud, Dropbox, Box, Google Drive, OneDrive su vam na raspolaganju.

Izvor: mondo


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.