Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

LG G Flex2 stigao kod domaćih operatera

Zakrivljeni telefon stigao u ponudu operatera po ceni od jednog dinara uz odgovarajuće pakete.


Domaći korisnici imaće priliku da se uvere u kvalitet i performanse jednog od najinovativnijih smart telefona na tržištu - dugo očekivani model zakrivljenog smart telefona, LG G Flex 2 konačno je stigao i u Srbiju! Naslednik LG G Flex telefona biće dostupan po ceni od jednog dinara u okviru odabranih paketa domaćih operatera.

U galeriji ćete videti LG G Flex 2 telefon uživo, u crvenoj i sivoj boji, sa Sajma MWC 2015 održanog u Barseloni početkom marta, gde je MobIT video i LG pametan sat kojim se upravlja automobilom i nekoliko vrlo zanimljviih i cenovno pristupačnih LG smartfona.

LG G Flex 2 predstavlja neobičan spoj dizajna i naprednih funkcija. Poseduje ugrađeni Full HD Plastic-OLED ekran dijagonale 5.5 inča, koji prikazuje oštru i živopisnu sliku iz svakog ugla. Glavni „krivac“ za brz rad je procesor Octa-Core Qualcomm Snapdragon 810 zahvaljujući kojem telefon pruža performanse jednako dobre i moćne njegovom zakrivljenom dizajnu.

Posebno je interesantna Self Healing zadnja maska (pogledajte o čemu je reč na linku ikako se telefon"leči"), koja čini da tragovi i ogrebotine od svakodnevne upotrebe nestanu za samo 10 sekundi, dok Fast Charge opcija omogućava da baterija jačine 3.00 mAh napuni do 50 odsto svog kapaciteta za nešto više od pola sata. Zahvaljujući ergonomskom dizajnu uređaja, mikrofon se nalazi bliže ustima, što omogućava bolji prenos zvuka u poređenju sa konvencionalnim smart telefonima koji dopuštaju prenos spoljne buke.

Ovaj smart telefon poseduje i Gesture Shot opciju koja omogućava pravljenje boljih selfie fotografija jednostavnim pokretom ruke koji telefon prepoznaje na udaljenosti i do 1.5 metara, idealno za one koji fotografišu selfie štapom. Ova opcija omogućava proveru poslednje fotografije koja je napravljena, i to odmah nakon fotografisanja, dok Glance View prikazuje ključne informacije kao što su vreme, poruke ili propušteni pozivi, jednostavnim prelaskom prsta preko ekrana, čak i kada je on isključen.

LG G Flex 2 je premijum telefon izuzetnog kvaliteta u svim segmentima i kao takav nije jeftin (cena u slobodnoj prodaji na mt:s sajtu je 97.000 dinara), ali je dostupan po ceni od jednog dinara kod svih operatera.

Izvor: mondo


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.