Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

LG G Flex2 u prodaji početkom marta

LG je upravo objavio kako njihov G Flex 2 telefon sa zakrivljenim ekranom stiže do prvih kupaca već posle Mobile Word Congres sajma koji se održava od 1. do 5. marta u Barseloni.


Podsetimo zakrivljeni LG G Flex 2 stiže sa OLED ekranom veličine 5.5 inča koje štiti staklo za koje LG tvrdi kako je 20% otpornije na ogrebotine nego Gorilla Glass 3, a proizvedeno je od strane LG Chem, dela korporacije LG. Ostatak specofikacija čine Qualcomm Snapdragon 810 čiset, radna memorija od 2 GB, skladišna od 16 ili 32 GB (uz mesto za mikroSD kartice), kamera od 13 megapiksela sa dvostrukim LED blicem i optičkom stabilizacijom te LG laserskim autofokus sistemom. Baterija je 3000 mAh, a Android naravno 5.0 Lollipop.

I LG G Flex2, baš kao i prethodni LG G Flex ima mogućnost samopopravljanja manjih ogrebotina zahvaljujući specijalnom premazu koji je baš kao i zaštitno staklo napravio LG Chem, deo korporacije LG zadužen za hemijsku industriju.

Izvor: balkanandroid


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.