Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

LG G7 stiže već u januaru?

Nakon što se nedavno počelo nagađati da bi Samsung na CES-u, koji se u januaru održava u Las Vegasu, mogao predstaviti svoj top mobilni telefon Samsung Galaxy S9, korejski mediji javljaju da bi rano predstavljanje mogao doživeti i LG G7.


Takođe se navodi da u LG-u razmišljaju o lansiranju top modela u januaru, čime bi u određenoj meri stekli prednost pred Samsung-om, koji S9 u prodaju neće pustiti pre proleća. Ranije lansiranje LG-jevog top modela donekle i ima smisla, budući da prošle godine LG G6 nije pratio konkurenciju po pitanju procesora.

Tako bi LG G7 mogao koristiti aktuelni Snapdragon 835, koji bi bio logičan naslednik G-šestice sa Snapdragon-om 821, ali čim na proleće počnu stizati konkurentski modeli pokretani sledećom generacijom Qualcomm-ovih procesora, LG će ovakvom politikom opet upasti u drugi plan.

Nadamo se da su na prošlogodišnjem primeru ipak nešto naučili i da će se ove godine pričekati da najnoviji procesori budu dostupi, ne toliko zbog performansi, koliko zbog psihološkog faktora, koji očito igra ulogu.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.