Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

LG G7 ThinQ poznati detalji o ekranu telefona

Novi LG premium mobilni telefon stiže uskoro, a već sada su poznati neki detalji o uređaju, poput detalja o ekranu ovog telefona.


Do sada je bilo poznato da je u pitanju Full Vision displej sa izrezom u vrhu, a najnovije informacije sugerišu da je u pitanju LCD ekran dijagonale 6.1 inča QHD+ rezolucije (3120×1440 piksela) sa odnosom ivica od 19.5:9 i najnovijom “Super Bright Display” tehnologijom koja donosi stopostotnu pokrivenost DCI-P3 spektra boja.

Osim toga,  otkrivene su i neke softverske opcije koje su vezane za prikaz, te je poznato da će u postavkama prikaza postojati šest modova za boje, i to: Auto, Eco, Cinema, Sports, Game i Expert, uz podršku za podešavanje gamma-e boja te opciju prilagođavanja crvene, zelene i plave boje manuelno putem slajdera. Osim toga, u postavkama će se naći i neke opcije vezane za izrez na vrhu ekrana, koji će biti moguće sakriti ukoliko korisnik to želi, te će također biti moguće i uključiti i isključiti zaobljene ivice oko statusne trake.

Izvor: balkanandroid


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.