Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

LG G7 ThinQ zvanično predstavljen

LG je konačno predstavio svoj premium telefon za 2018. godinu LG G7 ThinQ.


Da ne bi bilo zabune, ovaj drugi deo imena se čita "thin kju". Zašto je LG odjednom počeo da komplikuje nazive, nije nam baš sasvim jasno, a isto tako verujemo da ogromna većina korisnika ovaj model i dalje zvati jednostavno - G7.

Već na prvi pogled vidimo da sveprisutni zub nije zaobišao ni LG, a s obzirom na bradu, malo je toga ostalo po čemu će se razlikovati od ostalih ovogodišnjih Android-a. Ekran dolazi sa dijagonalom od 6,1 inča i rezolucijom 3120 x 1440 točaka, što odgovara odnosu stranica 19,5:9. Tehnologija izrade ekrana je LCD, a LG obećava veliki kontrast i svetlina od čak 1000 nita. Podržava HDR10, a presvučen je Gorilla Glass 5 zaštitnim slojem.

LG je na G7 ugradio dodatnu hardversku tipku za uključivanje ličnog asistenta, kao kod Samsung-a, ali nije izradio sopstvenog, već koristi Google-ov. Kućište je otporno na vodu i prašinu, o čemu govori IP68 certifikat. Baterija sadrži 3000 mAh kapaciteta, a nije izostalo ni tradicionalno brzo punjenje. Uređaj je pokretan Qualcomm-ovim Snapdragon-om 845 u kombinaciji sa 4 GB RAM-a, a interna memorija sadrži 64 GB kapaciteta. U ponudi će biti i varijanta sa 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije.

Kad je kamera u pitanju, LG G7 ThinQ donosi dva 16 MP modula. Jedna kamera ima uskougaono 71°, sočivo, a druga širokougaonu od 107 stepeni. Tu je i f/1,6 otvor blende, optička stabilizacija, kao i sada vrlo popularna AI shema za što preciznije pogađanje i prepoznavanje scena, s mogućnošću razlikovanja preko 1000 različitih objekata. Za selfije se brine 8 MP prednja kamera.

LG G7 ThinQ u prodaju najpre kreće na korejskom tržištu, a detalji o dostupnosti na našem, kao i ceni, biće naknadno objavljeni.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.