Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

LG G8 ThinQ telefon službeno predstavljen

Kompanija LG je na MWC-u predstavila novi premium mobilni telefon LG G8 ThinQ. Uređaj dolazi sa ekranom dijagonale 6,1 inča, ali i sa zubom klasičnog stila na vrhu.


Poseduje najnoviji Snapdragon 855 procesor, količina RAM-a iznosi 6 GB, a interne memorije već u startu ima 128 GB, dok baterija ima kapacitet 3500 mAh. Debljina kućišta je 8,4 milimetra, masa 167 grama, a zadržan je i 3,5 mm audio jack.

Ono što karakteriše ovaj model je tzv. Z kamera koja prepoznaje geste, odnosno pokrete ruke, a iskorišćena je za novi vid biometrijske bezbednosti nazvan Hand ID. Sistem prepoznaje ruku vlasnika, odnosno žile na njoj i skladno tome reagira. Z kamera se zapravo sastoji od 12 MP kamere, ToF senzora i IR iluminatora.

Druga zanimljivost na ovom uređaju je implementacija spoljnog zvučnika koji se sada nalazi – u ekranu. Naime, ovde smo došli do svojevrsne integracije ekrana i zvučnika jer su sada zapravo jedno. Ovaj ekran-zvučnik je u OLED tehnologiji, nosi komercijalni Boombox, a podržava DTS:X 32-bitni Quad Dac zvuk.

LG se ipak nije upustio u izradu savitljivih ekrana pa je zato ponudio ne baš maštovitu zamenu – Dual Display – softversku podršku za dvostruki ekran i to na način da uređaj umetnete u posebno dizajniranu futrolu sa dodatnim ekranom.

Uređaj pozadi sadrži trosruku 12 MP standardnu, 12 MP telefoto i 13 MP ultra širokokutnu. Ovde treba napomenuti da je model s trostrukom kamerom namenjen samo korejskom tržištu, dok će na evropsko doći verzija bez telefoto kamere, što je pomalo čudna odluka.


Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI


SANZAJ VIŠE O PORTALU
Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail office@kupimobilni.com.
Copyright © 2007-19 kupiMobilni.com. All rights reserved.