Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

LG G8 ThinQ telefon službeno predstavljen

Kompanija LG je na MWC-u predstavila novi premium mobilni telefon LG G8 ThinQ. Uređaj dolazi sa ekranom dijagonale 6,1 inča, ali i sa zubom klasičnog stila na vrhu.


Poseduje najnoviji Snapdragon 855 procesor, količina RAM-a iznosi 6 GB, a interne memorije već u startu ima 128 GB, dok baterija ima kapacitet 3500 mAh. Debljina kućišta je 8,4 milimetra, masa 167 grama, a zadržan je i 3,5 mm audio jack.

Ono što karakteriše ovaj model je tzv. Z kamera koja prepoznaje geste, odnosno pokrete ruke, a iskorišćena je za novi vid biometrijske bezbednosti nazvan Hand ID. Sistem prepoznaje ruku vlasnika, odnosno žile na njoj i skladno tome reagira. Z kamera se zapravo sastoji od 12 MP kamere, ToF senzora i IR iluminatora.

Druga zanimljivost na ovom uređaju je implementacija spoljnog zvučnika koji se sada nalazi – u ekranu. Naime, ovde smo došli do svojevrsne integracije ekrana i zvučnika jer su sada zapravo jedno. Ovaj ekran-zvučnik je u OLED tehnologiji, nosi komercijalni Boombox, a podržava DTS:X 32-bitni Quad Dac zvuk.

LG se ipak nije upustio u izradu savitljivih ekrana pa je zato ponudio ne baš maštovitu zamenu – Dual Display – softversku podršku za dvostruki ekran i to na način da uređaj umetnete u posebno dizajniranu futrolu sa dodatnim ekranom.

Uređaj pozadi sadrži trosruku 12 MP standardnu, 12 MP telefoto i 13 MP ultra širokokutnu. Ovde treba napomenuti da je model s trostrukom kamerom namenjen samo korejskom tržištu, dok će na evropsko doći verzija bez telefoto kamere, što je pomalo čudna odluka.


Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.