Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

LG predstavio futrolu za svoj novi premium telefon G5

Futrola osetljiva na dodir namenjena je LG G5 smart telefonu koji zvanično još uvek ne postoji, ali nam je kompanija uredno poslala saopštenje - moderan marketing, šta da vam kažemo :)


Naime, predstavljena je nova verzija Quick Cover futrole, koja je specijalno dizajnirana za sledeću generaciju smart telefona G serije, LG G5. Najnoviji Quick Cover poseduje sve prednosti svojih prethodnika, ali i dodatne premijum funkcije, u skladu sa modelom telefona koji će krasiti. Ova futrola pruža mogućnost preuzimanja poziva i kontrolisanja alarma bez otvaranja, kako bi korisnicima olakšala upravljanje svojim omiljenim (nepostojećim) telefonom.

Always-on funkcija za koji se šuška da će krasiti ekran LG G5 model, omogućavaće korisnicima da provere vreme, datum i notifikacije, i to bez otvaranja poklopca futrole. Nova futrola kompanija LG poseduje jedinstvenu, metalik završnu obradu, koja doprinosi glatkom osećaju prilikom držanja i luksuznom dizajnu telefona. Za jedan telefon o kome se samo šuška, ova futrola zvuči zaista neverovatno.

Pogledajte i LG G4 telefon

Izvor: mondo


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.