Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Linshof i8 - novi igrač na tržištu mobilnih telefona

Novi igrač se danas pojavio na tržištu telefona, a radi se o nemačkoj kompaniji koja je poslala saopštenje u kome se poručuje da nude "high-end hardver po ceni za srednju klasu".


Reč je o telefonu pomalo čudnog izgleda nazvanom Linshof i8 koji dolazi sa kućištem od aluminijuma. Telefon bi trebalo da se odlikuje 5-inčnim Super AMOLED ekranom 1080p rezolucije kao i Android 5.0 Lollipop platformom uz Linshof korisnički interfejs. Što se tiče hardvera, poručuje se da će imati osmojezgarni procesor koji radi na 2,1 GHz a to bi moglo da znači implementaciju Qualcomm Snapdragon 810 modela. 

Ostale karakteristike govore o 3 GB RAM i 80 GB interne memorije, kameri od 13 megapiksela sa zadnje strane sa Sony CMOS senzorom, kameri od 5 megapiksela sa prednje strane kao i bateriji od 3100mAh. Telefon će takođe biti opremljen sa GPS, Bluetooth v4.0, kompasom, žiroskopom, HDMI 1.4 uz 3D podršku, USB port, NFC i WiFi/ LTE (4G). 

U saopštenju se govori da će telefon biti u prodaji u prvom tromesečju naredne godine po ceni od 380 dolara. 

Izvor: B92


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.