Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Lista Sony Xperia telefona koji dobijaju Android Nougat

Početkom decembra 2016. godine, prvi Sony-jevi mobilni su dobili nadogradnju na Android Nougat (39.2.A.0.327). Reč je o modelima iz Xperia X serije –Xperia X Performance i Xperia XZ.


Ali to neće biti i jedini telefoni iz Sony-jeve ponude koji će imati priliku da "zavrte" Android Nougat. Prema popisu na Sony-jevim službenim stranicama Nougat se sprema za ukupno 18 modela telefona i jedan tablet.

Uz navedene modele na popisu se još nalaze i Xperia X Compact, Xperia XA Ultra, Xperia XA Ultra Dual SIM, Xperia XA, Xperia XA Dual SIM, Xperia X, Xperia X Dual SIM, Xperia Z5, Xperia Z5 Dual, Xperia Compact, Xperia Z5 Premium, Xperia Z5 Premium Dual, Xperia Z4 tablet, Xperia Z3+ i Xperia Z3+ Dual.

Sony na svojim stranicama ističe kako će se potruditi da nadogradnja na navedene modele stigne što pre, ali takođe ističe i kako vreme dobivanja nadogradnje ne zavisi samo od njih već i od mobilnih operatera.

Android Nougat doneće podršku za multi-window mod, bolju automoniju baterije (poboljšana Stamina), ručna podešavanja u aplikaciji kamera, dok je u početni ekran (Home Screen) integrisan Google Now.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.