Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Najavljen Samsung Galaxy J6+ 2018

Samsung je već ranije objavio Galaxy J6 mobilni telefon, koji stiže uz Android Oreo. Sada je u pripremi i nešto napredniju verziju u vidu Galaxy J6+ modela.


Samsung Galaxy J6+ model, namenjen određenim evropskim tržištima – konkretno Zejednici nezavisnih država (Rusija, Bjelorusija i ostale države okupljene oko tog bloka) i Srbiji.

Razlika između aktuelnog Galaxy J6 modela i dolazećeg Galaxy J6+ telefona jeste da Plus model ima Qualcomm Snapdragon 450 procesor, naspram Exynos 7870 CPU-a. Takođe, telefon bi trebalo da implementira i sistem sa dve kamere na poleđini i veliku bateriju od 4000+ mAh.

Za sada nema informacija o memoriji i skladišnom prostoru, ali znamo da će Galaxy J6+ imati 5.6-inčni Super AMOLED displej sa HD+ rezolucijom, poput Galaxy J6 modela.

Telefon koristi Android Oreo softver, a imaće i prednju kameru. Za sada nije poznato kada će se Samsung Galaxy J6+ pojaviti u prodaji.

Izvor: balkanandroid


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.