Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Nokia 2 - pojavile se slike telefona?

Evan Blass je ovog puta na svom službenom Twitter profilu objavio fotografije na kojima se vidi buduća Nokia 2. 


Budući da se radi o press renderima možemo s gotovo 100-postotnom sigurnošću reći kako će telefon ovako i izgledati po dolasku u prodavnice.

Kao što je i bilo za očekivati od uređaja koji će predstavljati donji deo Nokijine ponude – Nokia 2 neće imati tanke okvire oko ekrana. Takođe na fotografijama se vidi da je izostavljen i skener otiska prsta.

Nedavni benchmark testovi otkrili su kako možemo očekivati uređaj sa Snapdragon-om iz serije 200 (210/212), 1 GB RAM-a i sa samo 8 GB interne memorije. Što se kamera tiče, sa prednje strane trebala bi se nalaziti kamera od 5 MP, a sa zadnje od 8 MP.

Takođe prema FCC-ovoj dokumentaciji kapacitet baterije biće 4.000 mAh, što bi u konfiguraciji sa slabijim hardverom trebalo u konačnici rezultirati sa dugotrajnim radom sa samo jednim punjenjem.

Iz Press rendera vidljivo je kako će i Nokia 2 stići sa čistim Android-om i to Nougat-om. Nokia 2 će sudeći prema fotografijama podržavati i 4G LTE mreže.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.