Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Nokia 6 2018 specifikacija

Ako ste ljubitelj Nokia mobilnih telefona zanimaće vas ova sveža novost. Kineska regulatorna agencija TENAA otkrila je juče rendere i specifikacije nadolazeće Nokie 6 (2018), a donosi pre svega osveženi dizajn i novi 18:9 ekran.


Nokia 6 je prva “nova” Nokia temeljena na Android-u. Prostran ekran i 4 GB RAM-a te solidan kvalitet izrade, njeni su aduti. 

Ušli smo u novu godinu pa HMD Global lagano priprema nove karte. Prva bi mogla da bude nova Nokia 6, koja će prema specifikacijama, imati novi 5.5-inčni ekrana formata 18:9 i rezolucije 1080+. Pokretačka mašina je Snapdragon 630 sa 8 jezgara, a na raspolaganju će imati 4 GB RAM-a, kao i prethodnica te na izbor 32 i 64 GB za skladištenje.

Konfiguracija kamera je 16 MP nazad i 8 MP napred, a čitač otisaka se zbog novog izgleda prednje strane seli na leđa ispod modula kamere.

Za sada ne znamo kakav kapacitet baterije će imati, a zna se da će uređaj biti dostupan u beloj, crnoj i plavoj boji, a očekuje se da iziđe sa Android-om 8 Oreo.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.