Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Nokia 9 bi mogla da izgleda ovako?

Nokia 9 navodno je budući Android top model pod okriljem legendarnog brenda. Kako bi mogla da izgleda otkriva novi konceptni video.


Nokia 9 trebala bi po svemu što smo do sada imali prilike čuti pravi mokar san za sve Nokia fanove. Snapdragon 835 sa 6 GB RAM-a i vrhunska kamera na leđima mogla bi da opasno uzburka Android tržište.

Novi konceptni video ispod, zamišlja Nokiu 9 u elegantnom, minimalističkom staklo-metalnom dizajnu sa dve uspravno postavljene kamere sa laserskim autofokusom i dual LED blicem na leđima. Nešto niže je i izduženi čitač otisaka. 

Prednju stranu ovde praktično u potpunosti prekriva ekran od ivice do ivice, s sve modernijim zaobljenim ivicama. Prostora ispod i izand ekrana je toliko malo da je jedva ostalo mesta za otvor zvučnika poziva, prednju kameru i Nokia logo. Navigacione tipke su na ekranu.

Tanke metalne ivice su ravni, a pogled na desni bok uz tipke kontrole glasnoće i tipku za uključivanje otkriva i fizičko dugme okidača kamere.

Prava šteta što je reč samo o konceptu. Uostalom pogledajte i sami.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.