Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Nokia telefoni će imati odlične specifikacije

Ako ste od onih korisnika koji sve vreme čekaju da se nekada najveći proizvođač mobilnih telefona vrati, ova vest će vas obradovati.


Maja meseca ove godine saznali smo da se Nokia ime vraća, i to na uređaje finske kompanije HMD global. Ova vest je pretpostavljate, obradovala mnoge.

Nove informacije koje su se pojavile otkrivaju da Nokia radi na dva nova Android telefona. Jedan će imati ekran dijagonale 5.2 inča, a drugi ekran dijagonale 5.5 inča. Oba modela bi trebalo da budu izrađena od premijum materijala – od metala.

Takođe, oba modela će pokretati Snapdragon 820 čipset. Ono što je zanimljivo, a što do sada nismo znali, jeste da će ovi telefoni imati i IP68 sertifikat – biće otporni na prašinu i vodu kao najnoviji Samsung Galaxy i Sony Xperia uređaji.

Kada su ekrani u pitanju, napisali smo da će njihove dijagonale biti različite, ali će oba biti 2K rezolucije, odnosno 2.560 x 1.440 piksela. Ovu informaciju potvrdila su dva izvora, Nokia Power User i GizmoChina. Trebalo bi očekivati OLED QHD ekrane.

Glavna kamera na ovim telefonima će imati 22.6MP. Kako kažu, senzori će biti najosetljiviji ikada. Nokia je u kamere dosta ulagala, tako da na ovom polju očekujemo zaista odlične rezultate.

Oba modela bi trebalo prvo da se nađu u prodaji u Kini. Veći model bi mogao da košta oko 500 dolara. Zvanično predstavljanje očekuje se krajem godine. No, svakako može biti odloženo za prvi kvartal naredne godine.

Izvor: mondo


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.