Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Novi BlackBerry KEYone telefon stiže uskoro

BlackBerry je krajem aprila potvrdio kako će ovog meseca na tržište lansirati svoj najnoviji Android mobilni telefon imena KEYone - i već na prvi pogled će vam biti jasno da je u pitanju BlackBerry uređaj.


Naime, KEYone ispod svog ekrana osetljivog na dodir donosi i fizičku tastaturu, u kojoj je inkorporirana i tehnologija za prepoznavanje swipe pokreta kojima možete navigirati operativnim sistemom. Pored toga, svaka tipka na tastaturi vam može poslužiti i kao skraćenica za pokretanje određenih aplikacija.

Ostatak hardvera uključuje 4,5-inčni ekran rezolucije 1620 x 1080 px, Snapdragon 625 čipset, 3GB RAM-a, te zadnju kameru sa Sony-jevim 12-megapikselnim IMX378 senzorom, koja podržava snimanje 4K videa, kao i prednju kameru rezolucije 8 megapiksela.

BlackBerry KEYone će u Sjedinjenim Državama koštati 550 dolara, dok će Evropljani za njega morati da izdvoje nešto veću sumu u iznosu od 600 evra.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.