Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Novi Galaxy S6 najbolji Samsungov telefon?

Nije prošlo mnogo vremena otkako se Samsung Galaxy S6 nalašao na vrhu liste najboljih mobilnih telefona.


Samsung je imao nekoliko teških godina, ali nakon proizvodnje telefona Galaxy S5, Samsung je postao jedna od vodećih kompanija u sferi proizvodnje pametnih telefona. Naime, Apple je iskoristio prednosti puštanje iPhona 6 i iPhonea 6 Plus. 

Galaxy S6 više je od pametnog telefona, ne zbog velikih mogućnosti i odličnog dizajna nego zbog kompletnih karakteristika. 

Za razliku od modela Galaxy S5, Samsung Galaxy S6 nije vodootporan ali je dizajniran da osvoji korisnike. Tako S6 ima najbolji ekran telefona, klizavi dizajn i metalnu ivicu koja podseća na iPhone 6, ali koji nije kontinuirano kriv i koji subjektivno izgleda bolje od iPhoneovog, piše Mashable. 

Takođe, Galaxy S6 je verovatno tehnički najnapredniji smartphone ikada napravljen. Ima 5,1 inča ekran koji je neverovatno oštar, a budući da ekran ima HD rezoluciju poseduje i 576 piksela po inču, što nema nijedan drugi pametni telefon. 

Što se tiče upotrebe, telefon je besprekoran jer je pokretanje i prebacivanje aplikacije brže nego na bilo kom drugom Android telefonu. 

Optička stabilizacija fotoaparata smatra se jednom od prednosti Galaxyja S6 iako su zumirane i slobo osvetljene fotografije i dalje mutne. Zahvaljujući kameri od 16 megapiksela i HDR-u kamera će automatski analizirati sliku i odlučiti da li je potreban visoki dinamički raspon kao što je slučaj sa slikama s jakim pozadinskim osvetljenjem. 

Takođe, trajanje baterije na modelu Galaxy S6 u potpunosti odgovara potrebama korisnika, jer može izdržati čitav dan bez punjenja u zavisnosti od toga šta radite na telefonu. Kao i kod većine savremenih telefona, Galaxy S6 ima sposobnost brzog punjenja tako da već nakon deset minuta punjenja moguće je pokrenuti video zapis na telefonu. 

Svakako, tu je i opcija Samsungovog mobilnog plaćanja Samsung Pay, koja je brzo zaživela u svetu. 

Dobre strane Samsung Galaxyja S6 su prepoznatljivi dizajn, odlične preformanse, napredna kamera sa poboljšanim kvalitetom fotografije, a i jednostavan je za korišćenje. Jedna od najvećih mana ovog telefona je činjenica da je klizav i naravno trajanje baterije, koje je u proseku kao i kod drugih pametnih telefona.

Izvor: B92


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.