Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Novi Notebook serije 9, GALAXY Tab serije 2 i Galaxy Player dostupni korisnicima u Srbiji

Beograd, 12. jul 2012 – Kompanija Samsung Electronics Ltd, globalni lider u oblasti digitalnih medija i tehnologija digitalne konvergencije, predstavila je novu generaciju Samsung Notebook-a serije 9, kao i liniju tablet računara GALAXY Tab serije 2 i Galaxy Player. Neverovatno tanak i moderno dizajniran notebook računar, lagani i prenosivi tablet i jedinstveni multimedijalni plejer, predstavljeni su u galeriji – legatu Milice Zorić i Rodoljuba Čolakovića.


„Novi Samsung Notebook serije 9 predstavlja vrhunac Samsungove tehnologije u pogledu izrade i vrhunskog dizajna. Nova serija 9 zadržala je najbolje karakteristike svog prethodnika i uz prefinjeni aerodinamični dizajn omogućava vrhunske performanse i funkcionalnost“, rekao je Jasmin Klapija, produkt menadžer, Samsung Electronics i dodao: Mi u Samsungu smo veoma ponosni na to što je ovaj inovativni računar dostupan i u Srbiji i što će, uz novi GALAXY Tab 2, kao i Galaxy Player korisnici u Srbiji imati jedinstvenu priliku da dožive izvanredno multimedijalno iskustvo i efikasniju komunikaciju.“ Prilagođen korisnicima koji žele vrhunski kvalitet u kombinaciji sa vrhunskim dizajnom, novi Notebook serije 9 ima izuzetno tanko i kompaktno kućište, a njegov jedinstveni dizajn i inovativna tehologija ruše sve dosadašnje predstave o prenosnim računarima. Lagani i prenosivi GALAXY Tab 2 predstavlja idealan personalni uređaj koji se može naći u 3G i WiFi verzijama, dok GALAXY Player omogućava da uživate u multimedijalnim sadržajima gde god da se nalazite. Predstavljanje ovih uređaja u Srbiji prati i jedinstveni konkurs za dizajn zaštitne futrole za Notebook serije 9 koji je kompanija Samsung Electronics pokrenula na svojoj Fejsbuk stranici. Nagrada za najbolji dizajn je upravo Notebook serije 9, a kompanija Samsung će futrole sa pobedničkim dizajnom poklanjati kupcima ovog računara. Druga i treća nagrada su GALAXY Tab i Galaxy Player.


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.