Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Novi Samsung Galaxy Alpha u Telenoru

Jedinstven model Samsung Galaxy Alpha telefona sa 32 GB memorije i 2 GB RAM memorije od sutra je dostupan Telenor korisnicima koji ga rezervišu putem Telenorove veb prodavnice. Prvih 100 kupaca dobiće na poklon i Samsung Headset OnEar slušalice.


Elegantan i praktičan, Galaxy Alpha može se definisati kao idealan spoj stila i najnovije tehnologije, koji korisnici i očekuju od vrhunskog Galaxy mobilnog uređaja. Telefon karakteriše prefinjen dizajn sa metalnim okvirom, elegantno zaobljenim uglovima i poleđinom koja je meka na dodir a sa samo 6.7 mm debljine, Galaxy Alpha svrstava se u najtanje Galaxy uređaje. I pored sofisticiranog izgleda, tankog i laganog dizajna, Galaxy Alpha poseduje moćni hardver i funkcije. Samsung Galaxy Alpha pokreće Android 4.4.4 KitKat sa novim i redizajniranim korisničkim interfejsom koji svojom jednostavnošću pruža brži i efikasniji način korišćenja, a uz Super AMOLED displej od 4,7 inča i naprednu HDR kameru, fotografije i video zapisi napravljeni u svim svetlosnim uslovima izgledaće besprekorno. Samsung Galaxy Alpha će se početkom oktobra naći i u Telenorovim prodavnicama, a dostupan je već po ceni od 1 dinar uz Prenesi premium paket. Više informacija na www.telenor.rs.


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.