Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

nVidia predstavila konzolu Shield

Kompanija nVidia je predstavila svoju konzolu nVidia Shield, koja predstavlja njen prvi entertainment sistem.


Radi se o konzoli sa operativnim sistemom Android, koja se smatra revolucionarnim uređajem koji je ujedno TV, kontrola i streaming superkompjuter. Prodaja počinje u maju, a verzija konzole sa 16 GB memorije će koštati 199 dolara. 

Konzola je dobila Tegra X1 procesor i 3 GB memorije pa pruža dvostruko bolje performanse od Xboxa 360 sa samo petinom ukupne snage. 

U početku će biti dostupno 50 igrara, a među njima su "The Talos Principle", "Borderlands The Pre-Sequel", "Telltale's Game of Thrones, "Resident Evil 5", "Portal", "Half-Life 2", "Metal Gear Rising: Revengence" i "Joe Danger". 

Suosnivač i direktor kompanije Jen-sun Huang je rekao da je zadatak konzole da učini igre pristupačnijim putem streaming usluge Grid. 

Premium usluga će omogućiti igranje igara u rezoluciji 1080p i 60 frameova u sekundi, a među tim igrama su "Batman Arkham Knight", "The Witcher 3: Wild Hunt" i "Resident Evil Revelations 2". 

Kao Smart TV, uređaj podržava 4K video, moguće je koristiti Google Play store, a omogućeno je i spajanje s drugim uređajima. Uz konzolu dolazi i daljinski bluetooth upravljač. 

Konzola je dizajnira tako da može biti postavljena uspravno, a može biti i polegnuta. Unikatno aluminijsko kućište joj omogućava da izgleda drugačije iz svakog ugla.

Izvor: B92


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.