Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

PopSlate kućište sa pozadinskim ekranom

PopSlate ima rešenje za one kojima obične maske nisu dovoljno dobre. Njihovo kućište omogućava da učitate do 8 fotografija na pozadinu vašeg smartfona.


Kakve futrole i zaštitna kućišta volite da birate? Da li biste izabrali prilagodljivu varijantu na kojoj se prikazuje vaša slika i slike vaše porodice i prijatelja? Od sada postoji i to, barem za iPhone 6. PopSlate kućište za poslednju verziju iPhonea omogućava da učitate do 8 fotografija na pozadinu vašeg smartfona. 

Slike se prikazuju na e-čitaču ugrađenom u kućište i vide se dobro i na dnevnom svetlu. Pomalo kao da čitate Kindle. Slike su niske rezolucije i samo u crno-beloj varijanti. 

Baterija pozadinskog e-čitača/prikazivača može potrajati od 4 do 7 dana, a puni se na microUSB ulaz. 

No, za to digitalno zadovoljstvo treba izdvojiti 129 dolara. Takođe, mana je što se i ne može nešto puno više iskoristiti taj dodatni ekran kojim se ne može upravljati na dodir, nego se samo mogu učitati fotografije. 

Ali, definitivno ćete izazvati pažnju drugih. Prvi korisnici govore kako su njihovi novi dodaci na mobilnom telefonu svaki put zabavna tema.

Izvor: B92


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.