Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Rezervisano 220 miliona Xiaomi Mi Note telefona

Zasad nije poznato o kojoj brojci je reč, ali firma Xiaomi je sebi postavila cilj da ove godine proda 100 miliona telefona. Kompanija je za sad dobila 220 miliona rezervacija.

 


Najnoviji Xiaomijev smartphone Mi Note, koji se smatra jednim od glavnih konkurenata iPhoneu 6 Plus, doživeo je ogroman uspeh. U utorak ujutro, samo tri minuta nakon puštanja u prodaju preko interneta, rasprodali su se svi dostupni primerci, javio je Android Central. 

Zasad nije poznato o kojoj brojci je reč, ali firma Xiaomi je sebi postavila cilj da ove godine proda 100 miliona telefona. Kompanija je za sad dobila 220 miliona rezervacija. 

Xiaomi se često naziva "kineskim Appleom", ali i kritikuje jer proizvodi uređaje koji su neodoljivo slični onima koje potpisuje američka kompanija. Appleov glavni dizajner Džonatan Ajv izgled Xiaomijevih telefona nazvao je "krađom" iako je činjenica da se Mi note nešto manje dizajnom oslonio na iPhone, a više na jednostavni i elegantni dizajn. 

Najnoviji iPhoneov konkurent u elegantnom kućištu donosi ekran od 5,7 inča, kameru od 13 megapiksela i brojne druge premium prednosti. Sve navedeno je deo osnovnog modela, a tokom marta na tržištu bi se trebao naći "Pro" model s ekranom rezolucije 2560 x 1440 piksela, procesorom od 2 GHz i 64 GB unutrašnje memorije. 

Cena osnovnog modela je 371 dolar, a model "Pro" će koštati 533 dolara.

izvor: B92


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.