Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung Galaxy A7 dolazi sa tri objektiva

Samsung Galaxy A7 najnoviji je mobilni telefon kompanije Samsung iz A serije, sa moćnom zadnjom trostrukom kamerom i elegantnim dizajnom.


Novi mobilni telefon Samsung Galaxy A7 će biti dostupan u slobodnoj prodaji i kod operatera početkom oktobra po ceni od 41,990 dinara, u crnoj, plavoj i zlatnoj boji.

“Samsung je posvećen da svim korisnicima uređaja iz Galaxy porodice donese suštinske inovacije, bez obzira na to ko su ili gde se u svetu nalaze”, izjavio je DJ Koh, predsednik i generalni direktor Divizije za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics. “Veoma nas raduje što možemo da vam predstavimo inovativne funkcionalnosti A serije kroz Galaxy A7, praktičan ali moćan uređaj koji je izrađen tako da vam svakodnevnicu učini i jednostavnom i izvanrednom”. 

Trostruka kamera uređaja Galaxy A7 ima odlične karakteristike:
- Ultraširoki objektiv od 8MP, sa uglom od 120 stepeni. Iste širine vidnog polja kao i čovekovo oko, Galaxy A7 snima svet baš onako kako ga korisnik vidi, što dovodi do fotografija neograničeno širokih kadrova.
- Uz objektiv od 24 MP i objektivom za dubinu, funkcija Live Focus uređaja Galaxy A7 omogućava kontrolu dubine vidnog polja podešavanjem bokeh efekta.
- Objektiv od 24 MP automatski propušta više svetlosti, spajajući četiri piksela u jedan piksel kada nema dovoljno svetla. Snimljene fotografije su zato savršene bistrine, kako na jakom svetlu, tako i pri uslovima niske osvetljenosti.
- Uz pomoć Samsungove inteligentne funkcije za optimizaciju, Scene Optimizer, kamera uređaja Galaxy A7 kategoriše predmet fotografije a zatim podešava boju, kontrast i osvetljenost, trenutno optimizujući kvalitet slike.

Prednja kamera od 24 MP i podesivi LED blic, daje bistre, čiste selfije u bilo koje doba dana. Uz funkciju Selfie Focus moguće je snimiti selfije sa bokeh efektom, imitirajući osvetljenje u profesionalnom foto studiju pomoću programa rada Pro Lighting Mode. Lični pečat fotografijama moguće je dodati uz korišćenje AR emodžija i filtera za ulepšavanje.

Uređaj ima prepoznatljiv, beskonačni Super AMOLED displej od 6,0 inča. Galaxy A7 takođe podržava i Dolby Atmos® tehnologiju za reporodukciju zvuka. Sa vrhunskim dizajnom stakla, bočnim senzorom za otisak prstiju koji je jednostavniji za korišćenje i glatkim, neprekinutim zakrivljenim linijama, Galaxy A7 je i praktičan i udobno leži u ruci. Dostupan je u tri elegantne boje - plavoj, crnoj i zlatnoj kako bi se uklopio u svačiji lični stil.

Uređaj Galaxy A7 dolazi sa servisima Bixby, Samsung Pay i Samsung Health. 

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.