Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung Galaxy A8s nepotvrđene specifikacije

Da Samsung planira predstaviti mobilne telefone s urezanim i probušenim ekranima postalo je jasno još na njihovoj godišnjoj konferenciji za developere. Tada je Samsung najavio nove vrste Infinity ekranima s otvorima u obliku slova „U“, „V“ i „O“.


Ali izgleda kako to neće biti i jedina novost koju će Samsung uvesti. Prema najnovijim glasinama polako, ali sigurno Samsung će na svojim telefonima penzionistai i dan danas popularni 3,5-milimetarski audio port.

Prvi mobilni telefon koji bi na tržište trebao izaći bez njega navodno je Galaxy A8s. Umesto njega za spajanje slušalica koristiće se USB-C port ili ako baš ne možete bez svojih starih slušalica, onda preko USB-C-3,5 mm adaptera.

FCC dokumentacija otkriva da će SM-G8870 model podržavati Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac dual-band, Bluetooth 5.0 Low Energy, NFC i ANT+ standarde. S obzirom na to da samo najnoviji čipovi iz srednjeg i premijum segmenta podržavaju najnovije standarde konekcije, velika je verovatnoća da SM-G8870 koristi jedan od Snapdragon 600 ili 700 series čipova. Glasine sugerišu da će Galaxy A8s pokretati 10nm Qualcomm  Snapdragon 710 čipset.

Leaker nadimka @MMDDJ_ na svojem je Twitter profilu objavio kako je načuo da je razlog izbacivanja mnogima omiljenog porta – Samsungova želja da Galaxy A8s bude što tanji. Ako je debljina kućišta jedna od glavnih stavki na papiru, onda je neminovno da je starom audio portu odzvonilo. Kada su fizičke dimenzije u pitanju, telefon ima 158,4 x 74,9mm i dijagonalu ekrana od 6.23 inča. Očekivana baterija je kapaciteta 3300mAh sa podrškom za adaptivno brzo punjenje.

Takođe, ako se glasine u ovom slučaju pokažu tačnima, to je ujedno i jasan znak kako se izbacivanje starog audio porta može očekivati i kod skupljih modela iz Galaxy S i Galaxy Note linija.


Izvor: balkanandroid


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI


SANZAJ VIŠE O PORTALU
Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail office@kupimobilni.com.
Copyright © 2007-19 kupiMobilni.com. All rights reserved.