Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung Galaxy A9 Pro dostupan globalno

Samsung je pre više od mesec dana predstavio Galaxy A8s – prvi mobilni telefon na svetu sa rupicom prednje kamere u ekranu i namenjen pre svega kineskom tržištu. Sad su taj uređaj opremili novim imenom Galaxy A9 Pro pod kojim će biti dostupan globalno.


Osim novog imena uređaj ostaje isti, ali to ne znači da nije zanimljiv. Galaxy A9 Pro tako ima 6.4-inčni ekran prilično tankog okvira sa rupicom 24MP selfie kamere u gornjem levom uglu. Na leđima nosi trostruku kameru u konfiguraciji 24 MP, f/1.7, PDAF + 10 MP, AF + 5 MP, f/2.2 senzorom dubine i kapacitivnim čitačem otisaka ispod.

Pokreće ga Snapdragon 710, svojevrstan kralj čipova u segmentu uređaja srednjeg ranga, a na raspolaganju ima i 6/8GB RAM-a i 128GB data memorije. Poseduje bateriju kapaciteta 3400 mAh.

Kada će se Galaxy A9 Pro pojaviti i kod nas te koliko će u tom slučaju koštati, za sada nije poznato, ali verujemo da ćemo saznati u nedeljama koje dolaze. U Južnoj Koreji će koštati 540 dolara.


Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI


SANZAJ VIŠE O PORTALU
Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail office@kupimobilni.com.
Copyright © 2007-19 kupiMobilni.com. All rights reserved.