Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung Galaxy C9 odličan telefon srednje klase

Novi Samsungov mobilni telefon se upravo pojavio na Geekbench i AnTuTu sajtovima koji su otkrili vrlo zanimljive specifikacije.



Kada je reč o srednjoj klasi telefona, niko od takvih uređaja ne očekuje vrhunske specifikacije. Međutim, ovaj model je po svemu sudeći, izuzetak.

Galaxy C9 pokreće Snapdragon 652 čipset u kombinaciji sa 6GB RAM memorije. Ovoliko veliku količinu RAM memorije nemaju ni trenutni flagship modeli ove kompanije. Takođe, otkrivena je i verzija Androida operativnog sistema – Marshmallow 6.0.1.

Ako ste možda propustili, telefon se već dva puta pojavljivao na indijskom import/eksport sajtu Zauba. To znači da je zvanično predstavljanje uređaja sve bliže. Telefon će najverovatnije imati ekran veličine od 5.7 do 6 inča, piše GSM Arena.

AnTuTu sajt otkriva da će telefon imati Full HD ekran, 64GB interne memorije, glavnu ali i pomoćnu kameru od 16MP. Prodaja će startovati najverovatnije u oktobru ili novembru.

Izvor: mondo


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.