Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung Galaxy J7+ zvanično predstavljen

Samsung je na Tajlandu zvanično objavio novi mobilni telefon sa dve kamere na poleđini – Galaxy J7+.


Telefon, ima dual-camera sistem sa 13MP i 5MP senzorima, kao što su i glasine iz prethodnih dana najavljivale.

Samsung Galaxy J7+ ima 5.5-inčni Full HD Super AMOLED displej u aluminijumskom kućištu. Zanimljivo je da telefon izgleda pokreće Mediatek Helio P20 čipset, a ne neki od Samsungovih Exynos modela. Specifikacije telefona ne pominju konkretan naziv čipseta, ali se zna da je u pitanju 2.4GHz model.

Pored ovoga, J7+ ima 4GB RAM-a, dok je za skladištenje podataka zaduženo 32GB sa microSD slotom, kojim je moguće proširiti prostor do 256GB. Kada su pomenute kamere u pitanju, 13MP senzor koristi f/1.7 objektiv, dok je za 5MP senzor rezervisan f/1.9. S prednje strane se nalazi 16MP f/1.9 selfi kamera.

Kapacitet baterije iznosi 3000mAh, a ostale karakteristike uključuju senzor otiska prsta, always on display i Bixby Home aplikaciju.

Samsung Galaxy J7+ je za početak dostupan na Tajlandu, po ceni od oko 390 dolara, a dostupnost na drugim tržištima će biti objavljena naknadno.

Izvor: balkanandroid


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.