Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung Galaxy Note 10 glasine

Nakon izlaska premium mobilnog telefona Samsung Galaxy S10, bilo je samo pitanje vremena kad će početi da kruže glasine o Samsung Galaxy Note 10 telefonu koji dolazi krajem leta.


Prema informacijama kojima raspolaže Sammobile, Note 10 će doći sa 6,7-inčnim ekranom, dakle iste veličine kao i Galaxy S10 5G, koji stiže u maju. Drugi detalj koji Note 10 povezuje sa Galaxy-jem S10 5G su i četiri kamere na poleđini, a sasvim opravdano je očekivati istu pokretačku grupu, kao i podršku za 5G mreže, jer bi one u nekim zemljama tada već trebale da budu u punom pogonu.

Ostale glasine sugerišu da bi Note 10 mogao da izgubi 3,5 mm audio jack, ali i to da će S-Pen olovka sadržati selfie kameru, što smo saznali iz nedavno objavljenih skica za prijavu patentnih prava, a to bi se moglo dobro iskoristiti za uklanjanje rupice, odnosno "pilule" sa ekrana, koju imaju sadašnji modeli.


Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI


SANZAJ VIŠE O PORTALU
Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail office@kupimobilni.com.
Copyright © 2007-19 kupiMobilni.com. All rights reserved.