Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung Galaxy Note 10 glasine

Nakon izlaska premium mobilnog telefona Samsung Galaxy S10, bilo je samo pitanje vremena kad će početi da kruže glasine o Samsung Galaxy Note 10 telefonu koji dolazi krajem leta.


Prema informacijama kojima raspolaže Sammobile, Note 10 će doći sa 6,7-inčnim ekranom, dakle iste veličine kao i Galaxy S10 5G, koji stiže u maju. Drugi detalj koji Note 10 povezuje sa Galaxy-jem S10 5G su i četiri kamere na poleđini, a sasvim opravdano je očekivati istu pokretačku grupu, kao i podršku za 5G mreže, jer bi one u nekim zemljama tada već trebale da budu u punom pogonu.

Ostale glasine sugerišu da bi Note 10 mogao da izgubi 3,5 mm audio jack, ali i to da će S-Pen olovka sadržati selfie kameru, što smo saznali iz nedavno objavljenih skica za prijavu patentnih prava, a to bi se moglo dobro iskoristiti za uklanjanje rupice, odnosno "pilule" sa ekrana, koju imaju sadašnji modeli.


Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.