Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung Galaxy Note9 u verziji 8/512 GB?

Samsung Galaxy Note9 trebalo bi da bude predstavljen krajem leta uoči otvaranja IFA sajma u Berlinu. Sada stižu nezvanične informacije o verziji sa 8 GB RAM-a i 512 GB memorije za smeštanje podataka.


Galaxy Note8 sad je na tržištu nekih 9 meseci pa razmišljanje o njegovu nasledniku nikako nije preuranjeno. Note8 je i dalje zver od pametnog telefona sa izvrsnim ekranom, moćnim hardverom i dvostrukom kamerom na leđima, a jedini na tržištu nudi funkcionalnosti digitalne olovčice na tako visokom nivou. 

Od njegovog se naslednika očekuje još više. Za očekivati je da će imati isti ekran poput svojeg prethodnika jer ako ćemo biti realni teško da može biti bolji. Jedino što bi možda mogli učiniti, a najverovatnije ipak neće je implementirati čitač otisaka pod ekransko staklo. Imaju još vremena, a ako ne stigunu verovatno će ga isto staviti ispod modula kamere, kako su to učinili sa modelima S9 i S9+.

Danas jedan od poznatih i relativno pouzdanih tehno špijuna @UniverseIce na Twitteru najavljuje varijantu Note-a 9 sa čak 8 GB RAM-a i 512 GB data memorije. Prema njegovim saznanjima, neke regije će, a najverovatnije neka azijska tržišta, ekskluzivno dobiti novi Note9 sa nikad više RAM-a i interne memorije.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.