Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung Galaxy On Nxt - novi telefon iz Galaxy serije

Samsung je u svoju ponudu telefona dodao još jedan model iz Galaxy serije – Galaxy On Nxt.


Prvo što odmah upada u oči je pomalo neobičan naziv koji ne sadrži niti jednu brojku, no to je srećom i jedino što je čudno vezano uz uređaj.

Galaxy On Nxt pripada u gornju sredinu ponude i odlikuje se nešto boljim specifikacijama nego Galaxy On7 model. Ekran ima dijagonalu od 5,5“ i od mogućih oštećenja je zaštićen 2.5D Gorilla Glass-om.

Unutrašnjost kućišta skriva osmojezgreni Exynos 7870 SoC brzine 1,6 GHz, 3 GB RAM-a i 32 GB data prostora. Tu je još i podrška za 4G LTE, Bluetooth (4.1) i Wi-Fi (802.11 b/g/n) mreže te GPS. Mobilni se temelji na Android platformi i potrebnom energijom se napaja iz baterije kapaciteta 3.300 mAh.

Što se kamera tiče, trebali bu da budu zadovoljni kako povremeni fotografi tako i selfisti. Naime, sa zadnje strane uređaja Samsung je smestio kameru rezolucije 13 MP, a s prednje kameru rezolucije 8 MP. Ljubitelji muzike takođe će doći na svoje, jer je Samsung odlučio zadržati 3,5-milimetarski audio priključak.

S prednje strane uređaja nalazi se uobičajeno Home dugme ispod koje je smešten skener otiska prsta. Dimenzije uređaja su 151,7 x 75 x 8 milimetara, a težina 167 grama. Cena na indijskom tržištu se kreće oko 275 američkih dolara.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.