Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung Galaxy S10 imaće novi dizajn?

O budućem premium mobilnom telefonu Samsung Galaxy S10 je još rano razmišljati u smislu kupovine, jer još ni blizu ne znamo kako će izgledati, ni koje će sve promene u odnosu na prethodnika doneti. Ali, s obzirom da se radi o jubilarnom, desetom Galaxy-ju S, sasvim opravdano je očekivati nešto novo i posebno.


Do sada se moglo čuti više glasina o ovom uređaju, a nedavne su počele sa sugestijama da će uređaj doći sa ukupno pet kamera, tri nazad i dve napred.

Najnovije informacije stižu iz samog vodstva kompanije, dakle nisu glasine. Naime, izvršni direktor Samsung-ove mobilne divizije u intervjuu kineskim medijima je dao do znanja da će S10 svakako doživeti značajnu promenu u dizajnu. Šta je pod ovim mislio, teško je reći, ali je sada prilično izvesno da će S10 i po pitanju dizajna biti još zanimljiviji od prethodnika.

Isto tako treba reći da će S10 najverovatnije stići u tri verzije, s različitim dijagonalama ekrana, koji će se međusobno možda razlikovati u još nekim detaljima.

Galaxy S10 će po svoj prilici svetlo dana ugledati tek na MWC-u u Barseloni, dakle u februaru sledeće godine, ili na nekom posebnom eventu par nedelja kasnije, tako da u prodaju stigne na proleće.

Ono što je takođe sigurno su novi procesori. Naime, nakon što je Huawei krajem avgusta predstavio prvi 7nm čip, – Kirin 980, nakon čega je isto učinio Apple prilikom predstavljanja novih iPhone-a, za očekivati je da će i Samsung odgovoriti sa 7nm Exynos-om, odnosno novom generacijom Qualcomm-ovog Snapdragon-a u modelima za američko tržište.


Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.