Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung Galaxy S10 na Olixar-ovim renderima u tri verzije

Najnovije fotografije, odnosno renderi sledećeg Samsungovog mobilnog telefona Galaxy S10 stižu iz Olixar-a, poznatog proizvođača zaštitnih maski i prateće opreme za mobilne telefone i stale uređaje.


Na njihovim ilustracijama vidimo kako bi sva tri modela trebala da izgledaju u zaštitnim maskama, što potvrđuje tezu o rupicama u ekranima za prednje kamere smeštenim u uglu, što istovremeno opovrgava onu gde su se našle na sredini.

Ako je verovati ovom izvoru, osnovni model, dakle Samsung Galaxy S10 lite sa 5,8-inčnim ekranom trebali bi da imaju jednu, a 6,4-inčni S10+ dve prednje kamere, pa bi zbog toga i njegova rupica trebala da bude šira.

Najzanimljiviji deo je slika poleđine Samsung-a Galaxy S10+, koji bi trebao da ima čak četiri kamere kao nedavno predstavljeni Galaxy A9. Za sada nikakvi detalji o tim kamerama nisu poznati, osim što bi jedna od njih mogla da bude senzor dubine.


Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI


SANZAJ VIŠE O PORTALU
Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail office@kupimobilni.com.
Copyright © 2007-19 kupiMobilni.com. All rights reserved.